גלריית הרכיבים

מה יש בפנים ולמה זה חשוב

גלריית הרכיבים היא מילון הרכיבים שלנו. לכל רכיב מרכזי בפורמולות שלנו יש כאן עמוד משלו: מה הוא, ממה הוא מופק, מה הוא עושה לעור, ובאילו מוצרים הוא נמצא. אנחנו לא מוסיפים רכיבים כי הם טרנדיים. כל רכיב נמצא בפורמולה כי המחקר שלנו הוביל לשם.

למה בנינו את זה?

כי את שואלת. הצרכנית של היום קוראת רשימות רכיבים לפני שהיא קונה, ומחפשת רכיב ספציפי לפני שהיא מחפשת מותג. הגלריה הזו נותנת לך את התשובות בשפה ברורה, בלי לפשט ובלי להסתיר. מה שיש בפנים, ולמה הוא שם.

איך קוראים רשימת רכיבים?

רשימת הרכיבים על האריזה מסודרת לפי ריכוז, מהגבוה לנמוך. הרכיבים הראשונים ברשימה נמצאים בפורמולה בכמות הגדולה ביותר. ב-Advanced Night Repair Serum, ביפידה פרמנט לייסט הוא הרכיב השני מיד אחרי מים.

השמות ברשימה כתובים בתקן INCI, תקן בינלאומי אחיד לשמות רכיבים קוסמטיים. לכן חומצה היאלורונית תופיע כ-Sodium Hyaluronate, וסקוואלן יופיע כ-Squalane.

שאלות נפוצות

מה זה INCI?
תקן בינלאומי אחיד לשמות רכיבים קוסמטיים. הוא מאפשר לזהות את אותו רכיב בכל מוצר ובכל מדינה, ללא תלות בשפה.

איך יודעים כמה מרכיב מסוים יש במוצר?
רשימת הרכיבים מסודרת לפי ריכוז, מהגבוה לנמוך. ככל שרכיב מופיע גבוה יותר ברשימה, כך ריכוזו בפורמולה גבוה יותר.

מה ההבדל בין רכיב ממקור טבעי לרכיב סינתטי?
רכיב ממקור טבעי מופק מצמח או ממקור טבעי אחר. רכיב סינתטי מיוצר במעבדה בתהליך ייצור מבוקר, מה שמבטיח עקביות בין אצווה לאצווה. שני הסוגים נמצאים בפורמולות שלנו.

איפה אפשר לראות את רשימת הרכיבים המלאה של מוצר?
בעמוד המוצר, תחת רכיבים.

Acetyl Hexapeptide-8

פפטיד המופיע בתכשירים המיועדים למראה קמטי הבעה. מוכר גם בשם Argireline.

Bifida Ferment Lysate

תסס ממקור טבעי המסייע בחיזוק מחסום העור ובאיזון המיקרוביום. הרכיב המוביל בסדרה מאז 1982.

חמאת שיאה

חומר מרכך המופק מאגוזי עץ השיאה. מזין ומרכך.

קפאין

רכיב ממקור טבעי המופיע בתכשירי טיפוח, במיוחד באזור העיניים.

טכנולוגיית Bio-Exosome

טכנולוגיית טיפוח בהשראת טיפולי אקסוזומים בקליניקה, עם למעלה מ-500 פפטידים.

סקוואלן

חומר מרכך המופק אצלנו מזיתים. מסייע במניעת אובדן לחות מהעור.

פפטידים

שרשראות קצרות של חומצות אמינו הפועלות כאותות ביולוגיים בעור.

חומצה היאלורונית

מגנט לחות טבעי. קושרת מים ושומרת עליהם בשכבות העליונות של העור.

Tripeptide-32

הפפטיד הבלעדי שלנו, מוגן בפטנט עד 2033. מקדם סנכרון טבעי של השעון הביולוגי של העור.

ויטמין C

נגזרת יציבה של ויטמין C, המשולבת בקרמים ובסרומים.

*עומד בתקן ISO. מבוסס על צמחים ומינרלים לא דלקיים

Top