סגנון חיים: פודיז מדברים על יופי

היופי מתחיל בפנים

המעצבת ג'ני קיין מרוממת את מזונות היופי לרמה חדשה לגמרי עם קערת שייק בריאות בהשראת קולקציית Revitalizing Supreme + שלנו

אתן מוזמנות להעיף מבט בבלוג הלייפסטייל של מעצבת האופנה ג'ני קיין, Rip & Tan, בכל יום ותמיד תמצאו שם שפע של רעיונות לאורח חיים בריא, החל ממתכונים צמחוניים וטבעוניים וכלה בהצעות לבילוי בסגנון כפרי, עצות על אורח חיים בר קיימא ואפילו הוראות להכנת צרורות של עשבי תיבול מיובשים.

ראוי לציין שקיין לא תמיד הייתה בקטע של חיים הוליסטיים. "כשהייתי בהריון עם בני הראשון, טאנר (החצי האחד של שם הבלוג Rip & Tan. החצי השני שייך לבתה, ריפלי) התחלתי לשים לב למה שאני מכניסה לגוף, היא מספרת. מאז הפכה קיין לאדם המקפיד על בריאותו (אם כי כאשר שואלים אותה מה המאכל שהכי מתחשק לה היא תודה שלא תוכל לסרב לצ'יפס ובטח תתענג על כוס מרגריטה...). לכן, קיין היא לדעתנו האדם המתאים ביותר לבקש ממנו מתכון מזין בהשראת קולקציית האנטי-אייג'ינג שלנו, Revitalizing Supreme +.

קיין שאבה השראה בעיקר מהמרכיב המרכזי בקולקציה שלנו, תמצית מורינגה - צמח יוצא דופן וגדוש במרכיבים תזונתיים, לרבות יונים, חומצות אמינו וחומצות שומן מסוג אומגה 3. "אני חושבת שזה הולך להיות מזון העל הבא," היא אומרת. שותף המחקר שלנו, ד"ר איליה רסקין מאוניברסיטת ראטג'רס, תומך לחלוטין בדעתה: "לו היינו במצב שבו אין לנו מה לאכול, היינו יכולים למצוא את כל המרכיבים התזונתיים הדרושים לנו בצמח מורינגה אחד," הוא מסביר. Revitalizing Supreme + מתהדר במיוחד בתמצית מורינגה אוליפרה המכיל יותר סידן מחלב ויותר ויטמין סי מתפוז. בנוסף, תמצית מורינגה אוליפרה מסייעת "להפעיל" יתרונות נוגדי הזדקנות רבים בעור, מפחיתה גירוי ומאיצה את ייצור הקולגן. ללא ספק, מדובר ביופי שמתחיל בפנים.

על סמך הבנת יתרונות העל של הפרי, קיין הציעה קערת שייק בריאות המבוססת על מורינגה. "אני אוהבת לאכול את השייק שלי בקערה ולדעתי זו ארוחת בוקר נהדרת," היא מסבירה. "יש משהו מאוד מספק באכילת שייק עם כף, ולכן אני מכינה אותו קצת יותר סמיך."

שייק אלוהי

השייק של קיין, כמו רוב השייקים המסורתיים, מתחיל בבלנדר. אבל במקום לטחון את כל המרכיבים לנוזל, היא מוסיפה נוזלים רק בכמות הדרושה לריכוך המרכיבים. בדומה לעיצובים האופנתיים שלה, התוצאה היא מנה יפה, פשוטה וקלאסית. "אני מאוד אוהבת את הפרטים הקטנים של החיים וחושבת שהכל צריך להיות פונקציונלי, אבל גם יפה ומיוחד," היא אומרת. "אני חושבת שהצלחתי לייצג הכל בתוך המתכון. כל המרכיבים הם קלאסיקות: אבוקדו, אוכמניות - דברים שתמיד יש במטבח. הוספתי אבקת מורינגה, שהיא מרכיב חדש יותר וקצת אדמתי אך אינו משתלט על הטעם הכולל ויחד עם זאת מפיקים ממנה את היתרונות." בדומה לקיין, אתן יכולות להוסיף קישוטים ועיצובים משלכן כדי להפוך את המתכון לאישי יותר עם תוספות אהובות. קיין מתארת את התוצאה הסופית כ"מתקתקה אבל לא מתוקה מאוד, וקצת עוקצנית." במלים אחרות, מצאנו את הגרסה שטעימה לחך ומיטיבה עם העור.

  • המרכיבים:
  • אבוקדו או אבוקדו וחצי
  • 2 כפות אבקת מורינגה (חפשו במדפים של תוספי המזון)
  • חופן עלי תרד
  • כוס וחצי מי קוקוס או מים
  • 2-1 תמרים
  • חופן אוכמניות או פירות יער אחרים לפי הטעם
  • 2-1 כפיות של אבקת חלבון צמחית (אופציונלי)

לטחון את כל המרכיבים בבלנדר עד למרקם סמיך ולא מימי מדי.

  • לציפוי:
  • שבבי קקאו
  • פסיפלורה
  • זרעי שומשום
  • או רעיון אחר. תהיו יצירתיות!

רכשי לפי הסיפור

Top